Blødkogt æg med stegt skinke og tomat/løg samt smoothie 

 

1 person

1 æg (koges 6 min)

 100 gram skinke

 1 mindre løg

 1 stor tomatHæld van i en gryde og

 lidt kokosolie (uden smag) til stegning

 Salt, peber og oregano.

 

 

Hæld vand i en gryde og få det til at koge. Når vandet koger kommer ægget i. Ægget skal koge i ca. 6 minutter. Er det et meget stor æg, kan man med fordel koge ægget ca. et halv minut mere.

Pil og hak løget, på billedet er retten vist med et rødløg. Steg løget på en pande i kokosolie i nogle få minutter. Tilsæt derefter skinke og tomat samt krydderier, når tomaten er blød er retten færdig.

Det er rigtigt dejligt, at drikke en smoothie til maden. Her er opskriften på en smoothie som vi holder meget af at drikke.

Smoothie: 1 dl jordbær, 1 banan, 1 dl galiamelon, 2 dl appelsinjuice og 2 spsk. Udo´s Choice olie.  

Vi bruger som oftest Udo´s Choice olie, men man kan også bruge andre olier, som blandt andre hørfrøolie.

Blødkogt æg med skinke