Pølser med spinat og blødkogt æg

 

Til en person

Smoothie:

1 dl jordbær

1 banan

1 dl galiamelon

2-3 dl appelsinjuice

Udo´s Choice olie.

 

 

1 æg

150 g. spinat gerne fra frost

1 mellemstort løg

100 g. cocktailpølser

Olivenolie til stegning

Kog ægget i ca. 6 minutter, så det bliver blødkogt, når ægget har kogt færdigt, skal det i koldt vand i ca. 30 sek. Ellers koger ægget videre, hvis det ikke får et "kuldechok".

Samtidigt med at ægget koger, skæres det mellemstore løg i tern. Olivenolien kommer på panden og løget steges på panden.

Pres væden fra spinaten og kom spinaten på panden sammen med løget.

På en anden pande steges cocktailpølserne i nogle minutter.

Anret spinat med løg og cocktailpølser på en tallerken, hæld smoothien i et glas og sæt det blødkogte æg i et æggebæger.

 

Pølser m spinat fra www.gratisstenalderkostopskrifter.dk