Pulled Pork med salat 

Til to personer

800 gram Nakkefilet

Babysalat

gulerødder

rødløg

tomat

agurk

orange og rød peber

Dressing efter eget valg

Steg et stykke nakkefilet på en rist (huske en plade under risten, ellers giver det for meget rengøring af ovnen bagefter) i ovnen i ca. 10 timer ved 125 grader.  Hakkefileten kan også med fordel komme i en stegepose, det giver mindre opvask efterfølgende.

Lav eventuel en marinade af olie, paprika, salt og peber - ingredienserne blandes sammen i en lille skål og smør marinaden med en pensel på toppen af nakkefileten inden den sættes i ovnen. Når nakkefileten er stegt færdig, tages den ud og skæres/rives i mindre stykker.

Salaten anrettes på en tallerken og den færdig stegte pulled pork fordeles på salaten, det er næsten et festmåltid - velbekomme.

  

Pulled pork fra gratisstenalderkostopskrifter.dk