Rejer samt pølser på bund af frisk salat

Til 1 person 

50 gram rejer


2 stk. grillpølser

1 lille løg

salt

peber

iceberg salat

agurk

tomater

grøn oliven

rød peber

hvidløg fra glas

Skær grillpølserne i skiver og steg disse på en tør pande til de er let sprøde.

Skyl icebergsalaten og skær en passende mængde i små stykker. Pil løget. Løg, agurk, tomater og rød peber skæres i mindre stykker og anrettes på en tallerken. Pynt retten med grøn oliven og hvidløg. Hæng rejerne på den ene side af tallerken og grillpølserne på den anden side, så er retten klar.

Man kan undlade grøn oliven og hvidløg, det tilfører dog retten noget mere smag.

Dette er en stor portion, så mindre kan også gøre det. Undlad en grillpølse og brug kun 30 gram rejer.

Drik gerne en smoothie til maden. Her er opskriften på en smoothie som vi holder meget af at drikke.

Smoothie: 1 dl jordbær, 1 banan, 1 dl galiamelon, 2 dl appelsinjuice og 2 spsk. Udo´s Choice olie. Prøv at erstatte appelsinjuicen med æblejuice og tilsæt eventuelt også blåbær til smoothien.

Rejer samt pølser på frisk salatbund