Æg og skinke mm. samt karrykålsuppe

 

Start med at lave karrysuppen (gerne dagen før)

 

Karrykålsuppe:

500 gram kål (hvid- eller spidskål)

2 dl vand

karry

salt & peber


 

 

Hak kålen i mindre stykker kom det i en gryde med vand tilsæt karry, salt og peber og lad det simre 1 times tid - stykkerne skal blive bløde.

Har man lavet karrysuppen dagen før, skal den varmes op og i mens karrysuppen varmes op, kan æg og skinke tilberedes. Vælger man at tilberede karrysuppen samme dag skal den laves som det første, da suppen også skal simre i 1 times tid.

2 æg, 100 gram skinke i tern, ½ porre, ½ rød peberfrugt, lidt kokosolie (uden smag) til stegning, Salt og peber. 

Halvér porren og skær den i halve ringe. Skær peberfrugten i mindre stykker. Pisk æggene sammen i en skål og tilsæt salt og peber.

Varm kokosolien op på en pande og tilsæt porre, peberfrugt, æg samt krydderier. Retten er færdig når æggene er faste og har samlet sig i mindre stykker.

Tip: Lav gerne en ekstra portion karrysuppe, så er der også til dagen efter. Dagen efter kan æg og skinke måske udskiftes med noget andet som for eksempel pølser og tomater i mindre stykker stegt på panden.  

Æg og skinke med karrykålsuppe