Kyllingsalat med bacon

 

Til ca. 2 personer

400 gram kylling, brug gerne kylling i tern eller kyllingbryst

100 gr. radiser

1 mellemstort løg eller 1/2 bundt purløg

1/2 dl mayonaise

1/2 dl creme fraiche

salt, peber og karry

sennep

100 gram bacon i tern

Kog kyllingen i en gryde med vand i ca. 20 min. (i mindre tid hvis man bruger tern). Kødet skal være gennemkogt, altså helt hvidt. Hvis der bruges kyllingbryster skal de skæres i stykker efter de er kogt.

Pil og hak løget og skær radiserne i mindre stykker.

Bland løg, radiser, mayonaise, creme fraiche i skål og smag til med sennep, salt, peber og karry. Stil det i køleskabet til det skal bruges. Når kyllingen er klar tilsættes den i dressingen.

Steg bacon i tern på en varm pande.

Anret en bund af salat, agurk, tomat, friske asparges på en tallerken, kom kyllingsalaten og de stegte bacon tern over, så er retten klar.

 

Gratis opskrift fra www.gratisstenalderkostopskrifter.dk